CRÒNICA 23 I 24 DE FEBRER

INFANTIL FEMENÍ

Puig-Reig 63 – 12 Tecníber B.B

Visitàvem la pista del Puig-Reig, líder de la categoria. Unes jugadores del Puig-Reig més grans en anys i en físic. Aquest fet i un partit horrible del Berga ha facilitat que el Puig-Reig pogués tancar marcador. Una pressió molt forta del Puig-Reig des de l’inici ha fet que ens bloquegéssim i tinguéssim por de tot!!
Partit per oblidar, que ens ha posat al nostre lloc i que ens permetrà ser més forts d’aquí en endavant. Hem de seguir treballant!!

INFANTIL MASCULÍ

Llívia 42 – 68 Alberg de Berga B.B

Primera part espectacular, on una defensa agressiva a tota pista i encistellant fàcilment feia que agaféssim un clar avantatge de + 25 punts a favor. El segon temps la manca de concentració en atac ha fet que falléssim cistelles fàcils sota el cèrcol, això ha fet que no agaféssim un avantatge més contundent en el marcador. Ens enduem la bona defensa durant tot el partit.

CADET MASCULÍ

Llívia 67 – 86 Merceria Clàudia B.B

Victòria a domicili contra l’últim classificat. Comencem el partit dominant amb una forta pressió que el rival no va ser capaç de superar, pel que fa al joc estàtic vam ser molt superiors en la pintura. La circulació de pilota és cada cop més ràpida i efectiva. Tothom s’ho va passar molt bé i va gaudir del joc, que és el més important.
Aquesta setmana continuarem treballant per tal de corregir els errors de sempre.
Som-hi Cadet!

JUNIOR FEMENÍ

Escola Pia Igualada 50 – 35 Beep B.B

Anàvem al partit amb 7 jugadores i la jornada prometia ser dura. Comencem amb una primera part molt igualada, lluitant molt en defensa però una mica espesses en atac. El tercer quart és tot nostre, els plantem una 1 3 1 que no saben atacar i elles ens posen una 2 3 que trèiem sense problemes, les nostres pivots fan una gran feina a l’hora de buscar espais i anotar i les exteriors treballen corrent amunt i avall per trobar bones passades. Acabem el 3r quart amb el qual serà l’avantatge de la victòria +15, l’últim quart el juguem molt intel·ligentment, fent atacs llargs i aguantant la pilota, fent bones passades i trobant cistelles còmodes.
Extraordinari, necessitàvem un partit com aquest!

SÈNIOR FEMENÍ

La Nota B.B 47 – Viladecavalls 35

Una victòria del Sènior femení espectacular. Totes les jugadores van brillar a la pista deixant en ella tot el seu talent. En defensa varen ser un mur infranquejable que va descol·locar al rival, que no sabia com atacar-nos. I en atac, tot i que va costar, a mesura que van anar passant els minuts l’equip va anar compenetrant-se a la perfecció. Un partit molt exigent física i mentalment, ja que només teníem dos canvis i totes van aguantar el ritme fins a l’últim moment.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *