Crònica 16 – 17 de febrer

JUNIOR MASCULÍ
Asfe 53 – Tutxi Bàsquet Berga 50
Partit complicat per l’hora del partit, les baixes en la plantilla i per la classificació del rival. S’ha començat molt bé, guanyant de 10 al 1r quart, a partir d’aquí hem començat a jugar precipitats i a perdre pilotes a causa de la seva pressió. Ens han anat retallant distàncies fins que a l’últim quart ens han passat i el nostre cansament ens ha impedit poder jugar amb claredat el final.A seguir treballant!


MINI MIXT
Ortopèdia Álvarez B.B 38 – 88 Castellet
Aquest dissabte el Mini Mixt rebia a casa el Castellet.Aquest va marcar des del principi el ritme del partit, que es plantejava difícil, tot i això els jugadors i jugadores del Berga no van deixar de lluitar fins a l’últim segon.Cal continuar entrenant i millorant!!


PRE-MINI
SAT Gonfaus B.B 38 – 45 Esparreguera
Comencem el partit poc atents, fluixos en defensa i poc encertats en atac. A la segona part vam sortir més endollats intensificant la defensa i amb més ganes. A poc a poc vam anar retallant distàncies fins a igualar el marcador, finalment en l’últim període vam estar poc encertats i el rival es va endur la victòria.Ens quedem amb les ganes i l’esforç dels nens en un partit tan ajustat.


INFANTIL MASCULÍ
Vic 20 – Alberg de Berga B.B 70
Partit còmode pels nois del Berga que a mesura que passaven els minuts s’anava augmentant l’avantatge. Al 6 període es va tancar el marcador. Tothom va poder gaudir de molts minuts i tothom s’ho va passar molt bé que és el més important. Des d’aquí donar les gràcies i felicitar al Martí Macià jugador del Mini que ens va venir a donar un cop de mà.


INFANTIL FEMENÍ
Joviat C 49 – Tecniber B.B 50
Després de l’aturada de la lliga les lleones tornaven a competir a un camp conegut i difícil el de la Joviat. Aquest fet s’ha notat en el primer i segon període, ja que no estàvem dins del partit. Tampoc vam saber sortir d’una pressió molt forta de l’adversari, que va acabar amb un parcial de 12 a 0. Vam arreglar-ho acabant el segon període 12-8. En el tercer i quart període vam millorar el joc i l’encert cap a cistella. La Joviat ens ho estava posant difícil, però estàvem concentradíssimes i arribarem al descans 33-26. Un excel·lent cinquè període ens permetia posar-nos per davant per primer cop 35-38. Però un sisè període nefast passava factura 44-41. A partir d’aquí hem apujat el ritme deixant a la Joviat amb només 5 punts en dos períodes. Així i tot entràvem al últim minut del partit 49-48 perdent. Una recuperació i un contraatac ens posava per davant. A partir d’aquí cap fred i cor calent. Les lleones sempre hi són. Seguim treballant!


SÈNIOR FEMENÍ
La Notta B.B 48 – Can Parellada B 53
Derrota del sènior femení en un partit molt igualat on les expulsions per faltes han derivat el partit cap a la banda contrària. Un grandíssim treball defensiu per part de totes.

CADET MASCULÍ

Sallent 50 – Complements Clàudia B.B 49

Aquest dissabte els nois van anar a jugar a Sallent amb baixes importants, que van marcar el ritme del partit. El Sallent va estar molt tancat durant tot el partit i els nostres tirs no entraven, tot i això vam estar dins del partit fins al final del tercer quart, on el local va agafar una clara avantatge que durà tot l’últim quart. Els darrers tres minuts del partit vam estar molt encertats i vam creure en la remuntada, les ganes de guanyar es palpaven en l’àmbit. Quan faltaven cinc segons teníem possessió per treure de banda en camp ofensiu, malauradament la jugada no va sortir bé i vam acabar perdent d’un punt. Cal destacar l’actitud dels nois i les ganes de guanyar que tenien, cal seguir treballant per obrir el camp i trobar espais per poder trencar les defenses tan tancades que ens trobem. Som-hi Cadet!!

SENIOR B

Serralleria Berguedana B.B 95 – Llívia 64

Partit perfecte del sènior B on tots els jugadors han sumat i gaudit, ofensivament hem estat molt encertats anotant 95 punts que és el màxim absolut d’anotació aquesta temporada. Defensivament parlant hem treballat molt bé però com sempre hem fet faltes nècies que han permès al rival tirar una pila de tirs lliures innecessaris. Si dominem el rebot com ho hem fet avui no ens paren.Aquest equip cada cop funciona millor, gràcies al fet que som una pinya i anem tots a una. Som-hi B!!! A seguir lluitant per estar a dalt!

JUNIOR FEMENÍ
Beep Bàsquet Berga 38 – Castellet 59
El junior perd amb un resultat no merescut.Les noies van fer una feina excel·lent durant el 1r (10-11), 2n (10-11) i 4t (14-14) període, on vam aguantar a un castellet molt potent! Llastima el desastre del tercer (4-25) on ens van defensar amb una pressió duríssima, tot i aquest quart tan nefast, a l’últim vam saber treure la pressió passant molt bé la pilota i arribant soles sota el cèrcol.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *