Crònica 4 de febrer 2019

PRE-MINI
Abrera 25 – 27 Sat Gonfaus
El pre-mini va guanyar de 2 a la pista de l’Abrera. Un partit amb els seus alts i baixos però molt lluitat els nens van sortir concentrats des del principi. Van estar molt poc encertats, per això la diferència de punts és tan baixa però cal felicitar als nois per les ganes constants durant els 48 minuts de partit!

MINI MIXT
Tona 48 – Ortopèdia Álvarez 65
El Mini va jugar dissabte a casa el Tona. Uns primers quarts molt bons pel Berga on tots els jugadors i jugadores van sumar, semblava que feien decantar el partit. L’equip local davant d’un marcador a favor del Berga, va pujar el ritme, tot i això el Berga no va deixar escapar el partit aconseguint la victòria. Cal felicitar a tots els jugadors i jugadores per lluitar fins al final tots els partits!!

CADET MASCULÍ
Complements Claudia 46 – Catalana Occident 45
Victòria dels nois per la mínima, des del primer minut vam sortir concentradíssims i fent les coses bé. El marcador va estar igualat durant tot el partit però a l’últim quart vam aconseguir un avantatge mínim que va durar fins al últim minut. Cal destacar una millora notòria en l’actitud, les ganes i l’ambició! A seguir treballant per millorar, som-hi Berga!

JUNIOR MASCULÍ
Tona 59 – Bar Tutxi 55
Derrota dolorosa a camp contrari. Arribàvem curts d’efectius, amb només 8 jugadors i el partit ha estat molt dur. El nivell físic imposat pel Tona ha fet que arribéssim al final del partit cansats i sense idees clares, on el Tona amb les seves transicions ràpides ens ha capgirat el partit. Una llàstima, però seguirem treballant per millorar.

SÈNIOR B MASCULÍ
Serralleria Bergadana 75 – 66 Bàsquet Vilanova
Victòria importantíssima contra el segon classificat, tot va sortir rodó. Vam ser superiors en la pintura gràcies a la gran feina dels nostres pivots. Vam mantenir una línia molt unida en defensa tot i que el rival va estar molt encertat des de la línia de tres punts.
Durant el partit vam mantenir una distància amb el rival que va acabar sent definitiva. Dia rere dia aquest equip funciona millor i lluita per situar-se en els primers llocs de la classificació. Som-hi sènior B! Som-hi Berga!

SÈNIOR FEMENÍ
Berga 51 – Artés 42
Primer partit de la segona volta del Sènior femení. Ha demostrat la millora de l’equip de cara al partit d’anada on es va perdre de 3. Es va formant un grup molt potent que de mica en mica anirà creixent i mostrant-nos un bàsquet molt bonic. Gran defensa, gran treball de les pivots. I un treball en equip que no ha deixat a cap jugadora fora del joc.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *